מל חום

889₪667₪

מידה:
נותרו יחידות אחרונות. כדאי למהר!
המלצת מידה: הזמיני את המידה אותה את רגילה לנעול
שדרגי את הלוק! לבחירת המוצר המשלים לחצי על הריבוע הקטן ⭣
חגורה עור שחור קרוקו
1 × חגורה עור שחור קרוקו
המחיר המקורי היה: 199₪.המחיר הנוכחי הוא: 149₪.
חגורה עור שחור
1 × חגורה עור שחור
המחיר המקורי היה: 199₪.המחיר הנוכחי הוא: 149₪.
צבע שוקולד חום
Clear selection

תיאור מוצר

מגף מל | חום

אבזם זהוב אחד. זה כל מה שהיה צריך.

כשעיצבתי את מל רציתי מגף קרסול נקי, כזה שאפשר לנעול כל יום, ועדיין שיהיה בו משהו שגורם להסתכל פעמיים. התשובה הייתה רצועה דקה שמקיפה את הקרסול ונסגרת באבזם זהוב קטן, בדיוק בגובה שבו העין נעצרת.

השאר נבנה סביב הרגל: עור חום עמוק וחלק, חרטום מחודד שמותח את הקו, עקב בלוק של 5 ס"מ שאפשר לעמוד עליו שעות, וסוליה מחורצת שלא מפחדת מחורף ישראלי, עם כל הגשמים הפתאומיים שלו. רוכסן פנימי, כי אף אחת לא רוצה להיאבק עם מגף בבוקר.

מל עובדת עם ג'ינס כהה וחולצה לבנה, עם שמלת סריג ארוכה, עם מכנס רחב שנשבר בדיוק מעל האבזם. היא נותנת ללוק שלך גובה ונוכחות, בלי לגנוב את ההצגה.

אחרי שנים שאני מעצבת מגפיים, אני יודעת שהזוגות שנשים הכי אוהבות הם לא תמיד הכי נועזים. הם אלה שמוציאים מהארון שוב ושוב, עד שהם הופכים לחלק ממך. מל היא בדיוק כזו: לאישה שקונה פחות, בוחרת בקפידה, ומצפה שהבחירה תחזיק לה כמה חורפים.

עבודת יד ישראלית, עור איכותי, ותשומת לב לכל תפר.

טיפול: לנגב במטלית לחה, להזין מדי פעם בקרם לעור בגוון חום או ניטרלי. אם נרטבה, לייבש בטמפרטורת החדר והרחק ממקור חום.

מפרט: צבע חום | עקב בלוק 5 ס"מ | חרטום מחודד | רצועת קרסול עם אבזם זהוב | רוכסן פנימי | סוליה מחורצת | עור איכותי | עבודת יד, ייצור ישראלי

סוג חומר: עור
גובה עקב: 5 ס"מ

מדריך מידות

משלוחים והחזרות

איסוף עצמי מהחנות – דיזנגוף 151, תל אביב

משלוח עד הבית בחינם (עד 5 ימי עסקים) ברכישה מעל 499 ₪

מתחת ל 499 ₪ שליח עד אלייך ב 20 שח בלבד!

החלפות / החזרות

ניתן  להחליף או לבטל עסקה עד 14 ימי עסקים ממועד קבלתם, באריזתם המקורית.

נא ליצור קשר עם שירות הלקוחות על מנת לבצע את ההחלפה!

לפרטים נוספים לחצי משלוחים והחזרות

 

description

מידע נוסף

צבע